Каталог

Лозарски ножици

Лозарски ножици
Ножица с наковалня- Gardena Classic Ножица с наковалня- Gardena Classic

Класически ножици с наковалня за по-стари дървени израстъци и клони. Ъглова глава за рязане с прецизно заточено острие с незалепващо покритие. 

още Лозарски ножици
Ножица универсална- Gardena Classic Ножица универсална- Gardena Classic

Класическа ножица за рязане на цветя и млади издънки. Ъглова режеща глава с прецизно заточено острие с незалепващо покритие,възможност за изтичане на сока и рязане на жици.

още Лозарски ножици
Градинска ножица универсална- Gardena Classic Градинска ножица универсална- Gardena Classic

Лозарска ножица гардена - GARDENA Classic - с допълнителна тясна глава за рязане на издънки и израстъци. Ъглова режеща глава. Горно острие с незалепващо покротие, долно острие от неръждаема стомана. Прецизно заточени остриета.

още Лозарски ножици
Ножица градинска RR-EN Ножица градинска RR-EN

Здрава, лесна за употреба стандартна градинска ножица. Байпас режеща система. Подходяща за работа с лява и дясна ръка.

още Лозарски ножици
Ножица овощарска RS-EN Ножица овощарска RS-EN

Режеща система с наковалня. Посребрени метални части, остриета с незалепващо покритие.

още Лозарски ножици
Ножица с наковалня за клони до 18 мм Classic S GARDENA Ножица с наковалня за клони до 18 мм Classic S GARDENA

Идеална за малки и средни, сухи клони. Горното острие е извито, прецизно заточено и има антизалепващо покритие. Има ергономични ръкохватки, като горната има меко, пластмасово покритие за максимално удобен захват. Има осигурителна заключалка и 25 години гаранция.

още Лозарски ножици
Ножица за клони до 20 мм (Bypass) Classic S GARDENA Ножица за клони до 20 мм (Bypass) Classic S GARDENA

Предназначена за отрязване на цветя и млади издънки. Остриетата на извитата режеща глава имат антизалепващо покритие и са заточени прецизно. Разполага с резец за тел и канал за оттичане на соковете на растенията. Ергономични дръжки за оптимален захват, заключване за безопастност и 25 години гаранция.

още Лозарски ножици
Ножица за клони до 22 мм (Bypass) S-M Classic GARDENA Ножица за клони до 22 мм (Bypass) S-M Classic GARDENA

Идеална за безпроблемно рязане на увивни растения и свежа дървесина. Прецизно заточени остриета, като горното има антизалепващо покритие, а долното е изработено от неръждаема стомана. Има две степени на отваряне на дръжките, резец за тел и канал за оттичане на соковете на растенията. Ергономични ръкохватки, като горната е с меко пластмасово покритие за максимален удобен захват, осигурителна заключалка.

още Лозарски ножици
Градинска ножица- Gardena Classic Градинска ножица- Gardena Classic

Лозарска ножица гардена - GARDENA Classic Multi - за универсална употреба в градината, например за рязане на тънки клони, връв или тел. ъглова режеща глава с остриета от неръждаема стомана. Специално назъбено наточено долно острие - резец за жици. 

още Лозарски ножици
Ножица с наковалня за клони до 23 мм Comfort M GARDENA Ножица с наковалня за клони до 23 мм Comfort M GARDENA

Идеална за рязане на малки и по-големи, сухи клони. Прецизно заточени остриета, горното острие има антизалепващо покритие, като така гарантира чист разрез. Ергономични ръкохватки с меко, пластмасово покритие за удобен захват и осигурителна заключалка.

още Лозарски ножици