Каталог

Ножици за кастрене на клони

Начало » За Градината и земеделието » Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони
Comfort Дъгообразен трион 530 GARDENA Comfort Дъгообразен трион 530 GARDENA

 Лекият и здрав дъгообразен трион GARDENA Comfort 530 е много подходящ за рязане на по-дебели клони и трупи. Със своето 530 мм дълго, импулсно закалено и неръждаемо острие с отлично изработени зъби, трионът осигурява оптимално рязане на сурово и сухо дърво.

още Ножици за кастрене на клони
Comfort Дъгообразен трион 760 GARDENA Comfort Дъгообразен трион 760 GARDENA

 С особено дългия си лък, дъгообразният трион GARDENA Comfort 760 е много подходящ за рязане на по-дебели клони и трупи. Със своето 760 мм дълго, импулсно закалено и неръждаемо острие, с прецизно изработени зъби, трионът осигурява оптимално рязане на сурово и сухо дърво. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони- Gardena Classic 460 B Ножици за кастрене на клони- Gardena Classic 460 B

Ножица за кастрене на клони гардена - GARDENA Classic 460 - класически ножици за кастрене и рязане на зелени дървета. Прецизно заточени, с незалепващо покритие остриета, с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата, за гладко и чисто рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
combisystem Градински трион 300 PP GARDENA combisystem Градински трион 300 PP GARDENA

 Градинският трион GARDENA combisystem има острие с дължина от 325 mm и може да бъде използван по различни начини - в зависимост от нуждите. Ръкохватката лежи добре в ръката и улеснява работата. 

още Ножици за кастрене на клони
combisystem Дъгообразен трион GARDENA combisystem Дъгообразен трион GARDENA

 Дъгообразният трион GARDENA combisystem може да бъде използван или като обикновен ръчен трион или като такъв с повече приложения с помощта на combisystem дръжки. Лесно може да се работи на височина до 5 метра.

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 BL Ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 BL

Ножица за кастрене на клони гардена - GARDENA Comfort 500 - супер леки, мощни и удобни. Идеални за рязане на зелени дървета. Нов патентован предавателен механизъм за 38% увеличаване на силата на рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 AL Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 AL

Супер леки,удобни и мощни. Идеални за рязане на стари сухи дървета. Нов патентован предавателен механизъм за 38% увеличаване на силата на рязане. Прецизно наточени остриета с незалепващо покритие и оптимизирана геометрия на рязането за лесно и чисто рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Classic 680 A Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Classic 680 A

Класически ножици за кастрене с наковалня за рязане на сухи твърди дървета. Прецизно наточено с незалепващо покритие горно острие с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата и гладко чисто рязане. Заменяема наковалня. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за кастрене на клони- Gardena Classic 680 B Ножица за кастрене на клони- Gardena Classic 680 B

Класически ножици за кастрене и рязане на зелени дървета. Прецизно наточени остриета с незалепващо покритие остриета с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата за гладко и чисто рязане. Стоперите с двойни крайща са нежни за китката. 

още Ножици за кастрене на клони
combisystem Извит градински трион 300 PP GARDENA combisystem Извит градински трион 300 PP GARDENA

Извитият градински трион GARDENA combisystem има острие с дължина от 340 мм и може да бъде използван по различни начини - в зависимост от нуждите. Ръкохватката лежи добре в ръката и улеснява работата. 

още Ножици за кастрене на клони