Каталог

Ножици за кастрене на клони

Начало » За Градината » Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони- Gardena Classic 460 B Ножици за кастрене на клони- Gardena Classic 460 B

Ножица за кастрене на клони гардена - GARDENA Classic 460 - класически ножици за кастрене и рязане на зелени дървета. Прецизно заточени, с незалепващо покритие остриета, с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата, за гладко и чисто рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 BL Ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 BL

Ножица за кастрене на клони гардена - GARDENA Comfort 500 - супер леки, мощни и удобни. Идеални за рязане на зелени дървета. Нов патентован предавателен механизъм за 38% увеличаване на силата на рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 AL Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Comfort 500 AL

Супер леки,удобни и мощни. Идеални за рязане на стари сухи дървета. Нов патентован предавателен механизъм за 38% увеличаване на силата на рязане. Прецизно наточени остриета с незалепващо покритие и оптимизирана геометрия на рязането за лесно и чисто рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Classic 680 A Ножица с наковалня за кастрене на клони- Gardena Classic 680 A

Класически ножици за кастрене с наковалня за рязане на сухи твърди дървета. Прецизно наточено с незалепващо покритие горно острие с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата и гладко чисто рязане. Заменяема наковалня. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за кастрене на клони- Gardena Classic 680 B Ножица за кастрене на клони- Gardena Classic 680 B

Класически ножици за кастрене и рязане на зелени дървета. Прецизно наточени остриета с незалепващо покритие остриета с нова геометрия на рязането за оптимално предаване на силата за гладко и чисто рязане. Стоперите с двойни крайща са нежни за китката. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за клони FELCO 31 Ножица за клони FELCO 31

Овощарска ножица с подложка, разположено под ъгъл режещо острие, улесняващо резитбата

още Ножици за кастрене на клони
Телескопична ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 650 BT Телескопична ножица за кастрене на клони- Gardena Comfort 650 BT

Ножица за кастрене на клони гардена - GARDENA Comfort 650 - достига  по-далеч, с по-дълъг лост. Бай-пас ножица с телескопични алуминиеви дръжки(+25 см). Идеална за зелени дървета. Специално оформеното острие, държи клоните в оптимално режещо положение и осигурява чисто и лесно рязане. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони combisystem Ножици за кастрене на клони combisystem

 Ножиците за кастрене на клони GARDENA са особено подходящи за отрязване на клони на високи дървета. В комбинация с телескопична ръкохватка GARDENA combisystem, клоните могат са бъдат лесно отрязани от земята, без стълба и да бъдат подрязвани дори при големи височини. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножица за клони с наковалня RS 750 -усилена Ножица за клони с наковалня RS 750 -усилена

Режеща система с наковалня.  Двойна лостова система, намаляваща износването. Специални ергономични ръкохватки. 

още Ножици за кастрене на клони
Ножици за кастрене на клони с наковалня и 3-степенна предавка combisystem Ножици за кастрене на клони с наковалня и 3-степенна предавка combisystem

 Ножиците за кастрене на клони с наковалня и 3-степенна предавка GARDENA combisystem са особено подходящи за отрязване на клони на високи дървета. В комбинация с телескопична ръкохватка GARDENA combisystem, клоните могат са бъдат лесно отрязани от земята, без стълба и да бъдат подрязани дори при големи височини. Вградената двойнолостова предавка и 3-степенната предавка осигуряват невероятно пестене на усилия.

още Ножици за кастрене на клони