Каталог

Аератори

Аератори
Аериращо гребло combisystem Аериращо гребло combisystem

 С аериращото гребло GARDENA combisystem Вие можете нежно да отстраните мъха и сламата от моравата и да подобрите абсорбирането на въздух, вода и хранителни вещества от почвата. 

още Аератори
Аератор за трева combisystem Аератор за трева combisystem

 Благодарение на различните редове от зъбци Аераторът за трева GARDENA combisystem е многофункционален инструмент, който съчетава в себе си два различни. Заострените зъбци от едната страна са с работна ширина 35 см и служат за събирането на мъх и слама, като проникват на няколко милиметра в почвата. 

още Аератори
Аератор колесен UR-M/3 Аератор колесен UR-M/3

Удобен аератор с движеща се като махало по време на работа глава. Специални закалени ножове неизискващи заточване. Лесно движещи се колела.

още Аератори
Събирателна торба Събирателна торба

За електрическите градински гребла GARDENA предлага като принадлежност събирателна торба, в която повехнала трева, плевели и мъх могат да бъдат събирани незабавно по време на работа.

още Аератори
Колесен аератор combisystem Колесен аератор combisystem

 С колесния аератор GARDENA combisystem Вие можете да отстранявате мъх, слама и плевели от поляната. Това подобрява абсорбирането на въздух, вода и хранителни вещества от почвата. Специални, гладко плъзгащи се остриета от висококачествена неръждаема подсилена стомана проникват в почвата на милиметри и отстраняват нежеланата слама и мъртва трева.

още Аератори
105.00лв Виж още Купи
Аератор електрически Campus 1000 V Аератор електрически Campus 1000 V

Аераторите на премахват от моравата, независимо от размера й, неприятните сплъстявания на тревата.

още Аератори
295.00лв 269.00лв Виж още Купи
Електрически аератор ES 500 Електрически аератор ES 500

С електрическия аератор GARDENA ES 500 можете деликатно да отстраните мъха и плевелите, да предотвратите повторното им израстване и да подобрите абсорбирането на въздух, вода и хранителни вещества в почвата.

още Аератори
288.00лв Виж още Купи
Електрически аератор EVC 1000 Електрически аератор EVC 1000

 

С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата.

 

още Аератори
325.00лв Виж още Купи
Аератор Texas Procut 460 B Аератор Texas Procut 460 B

Мощен аератор с максимална работна дълбочина 30 мм. Работната дълбочина се регулира с ръчка централно.

още Аератори
1290.00лв Виж още Купи
Аератор AR19H Аератор AR19H

Надежден и здрав аератор за професионална работа. Аерира като пробива цилиндрични отвори в компактната почва. Здрава конструкция от заварена стомана и тежести които могат да се свалят. Широката платфо...

още Аератори
8000.00лв Виж още Купи