Каталог

Плаващи светлини FL 160

Плаващите лампи GARDENA FL 160 осигуряват разнообразно, създаващо атмосфера осветление на езерцето. Те са направени от пластмаса, устойчива на удар, атмосферни влияния и температурни амплитуди. Това ги прави много здрави. С 5-метровия кабел за свързване и 12 V безопасен трансформатор плаващите лампи са напълно готови за свързване. Халогенната крушка 5 W има приятна светлина и е енергоспестяваща. Трансформаторът има изходна мощност 20 W, а лампите имат диаметър 160 mm. Плаващите лампи могат да се използват също и извън водата за универсално приложение в градината. Когато се използват в комбинация с плаващите лампи FL 200 в двойния пакет, те са особено атрактивни.

Gardena
 

Характеристики

Подобни Продукти

Плаващи светлини FL 200 Плаващи светлини FL 200

Плаващите лампи GARDENA FL 200 осигуряват разнообразно, създаващо атмосфера осветление на езерцето. Те са направени от пластмаса, устойчива на удар, атмосферни влияния и температурни амплитуди. Това ги прави много здрави.

още
130.21лв 123.70лв Виж още Купи
Комплект светещ глобус Комплект светещ глобус

Комплектът сферична лампа GARDENA е готов за свързване пълен комплект, който предлага създаващи атмосфера акценти в градината и по пътеките.

още
273.00лв 259.00лв Виж още Купи
Комплект светеща гъба Комплект светеща гъба

Комплектът гъбовидна лампа GARDENA е готов за свързване пълен комплект, който предлага създаващи атмосфера акценти в градината и по пътеките.

още
273.42лв 259.75лв Виж още Купи