Каталог

Моторен трион Husqvarna 562 XP

Хускварна 562 XP е разработен за професионални секачи и опитни собственици на земя. Трионът има класически дизайн и е оборудван с иновативни решения за ефективна, удобна работа, с голям въздушен филтър и възможност за поставяне на 28" шина. Уникалната технология на двигателя X-Torq® дава повече мощност, когато Ви е необходима, до 20% по-малка консумация на гориво и до 75% по-малко вредни емисии. RevBoost™ предоставя постоянно висока скорост на веригата.
X-Torq:  Получавате ниска консумация на гориво и редуцирано ниво на вредни емисии, които отговарят на най-стриктните изисквания за опазване на околната среда.
AutoTune дава оптимално ниво на работа чрез автоматичното регулиране на двигателя. Не е нужно допълнително време за регулиране на карбуратора. AutoTune регулира машината при използване на различен бензин, надморска височина, влажност, температура и състояние на филтъра.
RevBoost:  Бързо ускорение и висока скорост на веригата за изключителна производителност.
Air Injection:  Система за центробежно пречистване на въздуха, увеличаване на интервалите между почистванията на въздушния филтър и намаляване на износването.
LowVib:  Ефективни тампони, абсорбиращи вибрациите и щадящи ръцете на оператора.
Лесно смазване на веригата:  С регулируемата маслена помпа лесно променяте количеството подавано масло в зависимост от нуждите си.
Бърз демонтаж на въздушния филтър:  Улеснен демонтаж и монтаж при почистване на въздушния филтър.
Комбинираният ключ смукач/стоп улеснява стартирането и намалява вероятността за удавяне на двигателя. 

 

ПОДАРЪК: 1Л 2тактово Масло + 1Л Масло за веригата + Резервна верига

Husqvarna
 

Характеристики

 Технически параметри:

 

 • Работен обем: 59.8 куб.см
 • Мощност: 3.5 kW
 • Максимална скорост: 9600 об/мин
 • Скорост на празен ход: 2800 об/мин
 • Обем на бензиновия резервоар: 0.65 л
 • Обем на масления резервоар: 0.35 л
 • Вид на маслената помпа: Регулируем поток
 • Капацитет на маслената помпа: 6-15 мл/мин
 • Дължина на шината: 38-71 см
 • Стъпка на веригата: 3/8''
 • Тегло: 5.7 кг

Подобни Продукти

Моторен Трион Husqvarna 543XP Моторен Трион Husqvarna 543XP

Лекият и ефективен моторен трион Husqvarna 543 XP® е ориентиран към професионални дървосекачи и опитни частни стопани. С ниското си тегло и висока скорост на веригата, трионът е изключително ефикасен за кастрене.

още
1014.00лв Виж още Купи
Husqvarna 550XP Husqvarna 550XP

Нашият най-нов модел моторен трион, предназначен за професионални потребители, които очакват изключителна производителност.

още
1350.00лв Виж още Купи
Husqvarna 570 Husqvarna 570

Високопроизводителен и мощен моторен трион за професионална работа. Големият въртящ момент в широк обхват от обороти и ниският разход на гориво отличават машината. X-TORQ Двигателят с X-TORQ дизайн ...

още
1356.00лв Виж още Купи
Моторен трион Хускварна 395XP Моторен трион Хускварна 395XP

Голяма машина, разработена в съответствие с най-модерните технически постижения. Този моторен трион има всички класически характеристики на Husqvarna като голяма мощност и ниско тегло, здрав и бър...

още
2063.00лв Виж още Купи