Каталог

Защита срещу заледяване

Защитата срещу заледяване GARDENA подобрява условията на живот за растенията и рибите в замръзналите езерца. Преливните канали позволяват дълъг живот и повишена безопасност. Въздушните тръбички осигуряват обмяната на кислород. Освен това те спомагат за изкарването на отпадните газове от езерцето. Камерите предотвратяват издигане на устройството, ако се образува лед. Защитата срещу заледяване е направена от полистирен и има диаметър 38 см. Включва декоративна полярна мечка.

Gardena
 

Характеристики

Подобни Продукти

Препарат, унищожаващ водораслите, 500 мл Препарат, унищожаващ водораслите, 500 мл

Унищожителят на водорасли GARDENA съдържа смес от активни вещества, която забавя и елиминира растежа на плаващите растения и нишковидните водорасли. 

още
31.04лв 29.49лв Виж още Купи
Био-понд фит 1л. Био-понд фит 1л.

GARDENA Био-понд фит е биологичен базов продукт за чиста и здрава вода в езерцето. Той влияе положително на основните параметри на водата. С помощта на Био-понд фит всички опасни и излишни хранителни вещества се неутрализират. 

още
31.04лв 29.49лв Виж още Купи
Мрежа WK-M за почистване на езеро Мрежа WK-M за почистване на езеро

Фина мрежа за почистване на езера от листа и плевели. С Vario дръжка достигаща до 4 метра.

още
combisystem Мрежа за езерце Варио 2 combisystem Мрежа за езерце Варио 2

Мрежата за езерце GARDENA combisystem Варио 2 има две функции: едрата плетка е подходяща за улавяне на едри частици мръсотия, а фината плетка служи за обиране на насекоми и по-фина мръсотия от повърхността на езерцето.

още