Каталог

Деконсерванти

Деконсерванти
SPLENDORSOL S.V.B. 12л. SPLENDORSOL S.V.B.  12л.

 Деваксер за топла парафинова вакса (бял)

 

още Деконсерванти
SPLENDORSOL SUPER "HAND" 12л. SPLENDORSOL SUPER "HAND" 12л.

Ръчен деваксер за твърда парафинова вакса

още Деконсерванти
101.00лв Виж още Купи
SPLENDORSOL S.V.B. 25л. SPLENDORSOL S.V.B. 25л.

Деваксер за топла парафинова вакса (бял)

още Деконсерванти
141.00лв Виж още Купи
SPLENDORSOL VAPORE "CLASSIC" 25л. SPLENDORSOL VAPORE "CLASSIC" 25л.

 Топъл парафинов деваксер (кафяв)

още Деконсерванти
152.00лв Виж още Купи
SPLENDORSOL A FREDDO "MANUAL" 25л. SPLENDORSOL A FREDDO "MANUAL" 25л.

 Ръчен деваксер за парафинови вакси

 

още Деконсерванти
168.00лв Виж още Купи
SPLENDORSOL SUPER "HAND" 25л. SPLENDORSOL SUPER "HAND" 25л.

 Ръчен деваксер за твърда парафинова вакса

 

още Деконсерванти
182.00лв Виж още Купи
SPLENDORSOL S.V.B. I "NEW AGE" 25л. SPLENDORSOL S.V.B. I "NEW AGE" 25л.

 Деваксер за топла парафинова вакса (бял, без аромат)

 

още Деконсерванти
196.00лв Виж още Купи