Каталог

Потопяеми помпи

Начало » Помпи и Поливна Техника » Потопяеми помпи
Потопяеми помпи
Дренажна помпа за чиста вода 7000/C Classic GARDENA Дренажна помпа за чиста вода 7000/C Classic GARDENA

За изпомпването на нежелана вода, например в случай на наводнение. Разполага с поплавачен прекъсвач за автоматично включване и изключване, благодарение на държача на кабела за оплавачния прекъсвач се задава желаното ниво, при което помпата да се включва.

още Потопяеми помпи
109.00лв Виж още Купи
Classic Помпа за резервоари за дъждовна вода 4000/2 GARDENA Classic Помпа за резервоари за дъждовна вода 4000/2 GARDENA

 С помпата за резервоари за дъждовна вода GARDENA 4000/2 можете да използвате, например, безплатната дъждовна вода от резервоара за напояване на вашата градина. Можете удобно да напълните лейката или да свържете към свързващата тръба струйници, пръскачки или Системата за капково напояване дори още по-удобно. Възможно е дори използване на разпръсквач. Практично: помпата е подходяща също за източване на течности. За помпата са използвани само висококачествени материали, което гарантира мощност и същевременно почти безшумна работа. 

още Потопяеми помпи
165.00лв Виж още Купи
Потопяема помпа Classic 7000 GARDENA Потопяема помпа Classic 7000 GARDENA

 Понякога има вода там, където не искате. Например наводнение в мазето или пералното отделение. Или пък може просто да искате да източите вода или да я прехвърлите другаде. Потопяемата помпа GARDENA Classic 7000 е оптимално пригодена за бързо изпомпване на чиста или леко замърсена вода, включваща частици с диаметър до 5 мм.

още Потопяеми помпи
171.00лв Виж още Купи
Помпа за резервоари за дъждовна вода Comfort 4000/2 automatic GARDENA Помпа за резервоари за дъждовна вода Comfort 4000/2 automatic GARDENA

 С помпата за резервоари за дъждовна вода GARDENA 4000/2 automatic можете да използвате безплатна дъждовна вода от резервоара за напояване на вашата градина. Можете удобно да напълните лейката или да свържете струйници, пръскачки или Система за капково напояване дори още по-удобно към свързващата тръба. Възможно е дори използване на разпръсквач. Помпата е подходяща също за източване на течности. Практично: за удобна и пестяща енергия работа, помпата за резервоари за дъждовна вода е оборудвана с автоматична функция, която автоматично я пуска при нужда от изпомпване на вода и след това я изключва. 

още Потопяеми помпи
220.00лв Виж още Купи
Потопяема помпа Comfort 9000 aquasensor GARDENA Потопяема помпа Comfort 9000 aquasensor GARDENA

Представете си, че сте на път и няма как да разберете, например, когато мазето ви се наводни. За да се защитите от такива изненади, мощната потопяема помпа GARDENA Comfort 9000 aquasensor е точно за вас. С вградената функция aquasensor помпата автоматично се включва, когато нивото на водата е едва 5 мм и бързо и мощно я източва. 

още Потопяеми помпи
249.00лв Виж още Купи
Водна помпа TOP2 Водна помпа TOP2

TOP серията помпи е подходяща за отводняване на чиста вода без абразивни примеси. Конструкцията гарантира улеснена и безопасна работа, което се дължи на цялостното охлаждане на двигателя от изпомпваната вода и на двойно уплътнение.

още Потопяеми помпи
255.00лв Виж още Купи
Водна помпа TOP 2 VORTEX Водна помпа TOP 2 VORTEX

TOP-VORTEX са помпи подходящи за отводняване на мръсна вода, химически не агресивна. Конструкцията на тези помпи гарантира лесна и безопасна работа, дължащо се на пълното охлаждане на двигателя от изпомпваната течност и двойното механично уплътнение.

още Потопяеми помпи
265.00лв Виж още Купи
Водна помпа TOP2 Magnetico Водна помпа TOP2 Magnetico

Дебитно тяло направено от подсилен технополимер от фибростъкло,особено устойчив на механично въздействие,удари и корозия,снабдено с вертикален изходн отвор 1 1/4 " с резба. Всмукателна цедка,направена от подсилен технополимер от фибростъкло,която осигурява опорната основа на помпата.

още Потопяеми помпи
300.00лв Виж още Купи
Потопяема помпа Comfort 13000 aquasensor GARDENA Потопяема помпа Comfort 13000 aquasensor GARDENA

 Представете си, че сте на път и няма как да разберете, например, когато мазето ви се наводни. За да се защитите от такива изненади, мощната потопяема помпа GARDENA Comfort 1300 aquasensor е точно за вас. С вградената функция aquasensor помпата автоматично се включва, когато нивото на водата е едва 5 мм и бързо и мощно я източва. Това предотвратява ефективно по-големи щети от наводнения - също и когато не сте си вкъщи. 

още Потопяеми помпи
330.00лв Виж още Купи
Потопяема помпа RX m 1 Потопяема помпа RX m 1

Потопяема помпа за чиста вода PEDROLLO тип RX m 1 от неръждаема стомана, предназначена за изпомпване на дъждовни води с наличие на твърди частици до 10 мм.

още Потопяеми помпи
330.00лв Виж още Купи