Каталог

Пръскачки

Пръскачки
Ръчни пръскачки и пулверизатори Моторни пръскачки
Ръчна пръскачка Comfort 1,25 л Ръчна пръскачка Comfort 1,25 л

 Ръчната пръскачка GARDENA Comfort има вместимост от 1,25 л и е идеална за универсална употреба в градината и дома. За разлика от пулверизаторите, в пръскачката трябва да се създаде налягане и тогава само с едно натискане на бутон растенията могат да бъдат полети без усилие

още Пръскачки
Пръскачка под налягане 5л GARDENA Пръскачка под налягане 5л GARDENA

Подходяща за грижа за растенията в градината. Обем 5 литра. Ергономична D-образна ръкохватка със спусък със заключващ механизъм. Максимално налягане 3 бара и предпазен клапан, който изпуска налягането, когато е прекалено високо. Разполага с извит струйник, подходящ за пръскане в долната част на листата. Голям отвор за пълнене и индикатор на нивото. Разполага с раменна презрамка.

още Пръскачки
Раменна пръскачка Kwazar Orion 3л. Раменна пръскачка Kwazar Orion 3л.

Раменна пръскачка с телескопичен прът 3л.

още Пръскачки
Комплект раменна пръскачка GARDENA Комплект раменна пръскачка GARDENA

 С комплекта раменна пръскачка GARDENA получавате две пръскачки в една - за по-малки и по-големи потребности. Пулверизаторът GARDENA Comfort е идеалният универсален пулверизатор за по-малки участъци в дома и градината и има вместимост от 0,5 литра. Лесен и удобен за употреба: благодарение на ергономично оформената ръкохватка, пулверизаторът Comfort лежи перфектно в ръката; дюзата е изцяло регулируема, от плътна струя до фина мъгла. 

още Пръскачки
Раменна пръскачка Orion 6л. Раменна пръскачка Orion 6л.

Раменна пръскачка с телескопичен прът 6л.

още Пръскачки
Раменна пръскачка Kwazar Orion 9л. Раменна пръскачка Kwazar Orion 9л.

Раменна пръскачка с телескопичен прът 9л.

още Пръскачки