Каталог

Системи за почистване

Системи за почистване
Шампоан на пръчици, 10 бр. в опаковка GARDENA Шампоан на пръчици, 10 бр. в опаковка GARDENA

С пръчиците с шампоан GARDENA почистването е още по-лесно. Те допринасят за интензивното почистване на боядисани и пластмасови повърхности; усилват ефекта при използване на ръчната твърда четка и ръчната четка за миене.

още Системи за почистване
Почистващ плат за миячка за прозорци GARDENA Почистващ плат за миячка за прозорци GARDENA

Резервен почистващ плат за миячка за прозрци. Микрофибърна тъкан за перфектен почистващ резултат. Може да се пере в пералня на температура до 60 градуса.

още Системи за почистване
Ръчна четка за миене GARDENA Ръчна четка за миене GARDENA

 С малката версия на ръчната четка за миене с водна връзка GARDENA може лесно да почиствате деликатни повърхности, като градинска мебел, гаражни врати, превозни средства и т. н. 

още Системи за почистване
Ръчна твърда четка GARDENA Ръчна твърда четка GARDENA

 С версията Comfort на ръчната твърда четка GARDENA с водна връзка и възможност за свързване към Оригиналната система GARDENA можете без усилия да почиствате груби повърхности.

още Системи за почистване
Ръчна четка за миене GARDENA Ръчна четка за миене GARDENA

 С версията Comfort на ръчната четка за миене GARDENA почистването е лесно като детска игра. Ръчната четка за миене с водна връзка с плоска и лека глава лесно достига тесни места и нежно и ефективно почиства деликатни повърхности, като градинска мебел, гаражни врати, превозни средства и т. н.

още Системи за почистване
Comfort Четка за миене GARDENA Comfort Четка за миене GARDENA

 Четката за миене Comfort е с водна връзка и може да се свързва към всички дръжки за течаща вода от GARDENA. Твърдата четка GARDENA Comfort може да премахва дори упоритите замърсявания. 

още Системи за почистване
Четка за миене GARDENA Четка за миене GARDENA

 С четката за миене GARDENA почистването е истинско забавление. Четката за миене с водна връзка с възможност за свързване към Оригиналната система GARDENA има висококачествени влакна с комбинация от конски косъм. 

още Системи за почистване
Дръжка за течаща вода 150 GARDENA Дръжка за течаща вода 150 GARDENA

 Дръжката с течаща вода GARDENA 150 е подходяща за индивидуално удължаване според нуждите на всички аксесоари от оригиналната система за почистване GARDENA. Ръкохватката има дължина 150 см. и е изработена от висококачествен алуминий, който я прави лека и здрава. 

още Системи за почистване
Твърда четка с колянна връзка GARDENA Твърда четка с колянна връзка GARDENA

 Твърдата четка GARDENA се свързва към водата чрез Оригиналната система GARDENA. Твърдата четка с колянна връзка GARDENA има практична триъгълна форма за почистване на недостъпните места. С тази четка без усилия ще почиствате тесни места и ъгли или недостъпните с други четки места.

още Системи за почистване
Гумена миячка за прозорци GARDENA Гумена миячка за прозорци GARDENA

 Миячката за прозорци GARDENA е свързана с водата чрез връзка от Оригиналната система GARDENA. С миячка за прозорци GARDENA вие получавате два продукта в един. С микрофибърния плат можете да намокряте стъклените повърхности, а с гумата избърсвате водата от стъклото. 

още Системи за почистване